A csapat

Már volt a családban egy fotós Gergő, egy grafikus Balázs, egy retusőr Ildi és egy a szépségiparban jártas Dóri.

2009 volt az az év, amikor tudatosult bennünk, hogy mindenünk meg van ahhoz, hogy egy olyan céget alapítsunk, amit szerencsére nem szükségből teszünk, hanem hobbiból és kedvtelésből.

A névválasztás egyszerű volt. Az osztrák rokonsági szálak miatt családnevünk egy határozott, jól csengő és jól felismerhető név. Egyébként jellemző ránk, hogy vezetéknevünket az umlautos-á miatt már többféle kiejtéssel is hallhattuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy most elhagyjuk az "ä"-t és sima "a" lesz belőle. Megszületett! Graff Studio.

Eltelt jó pár hónap mire kialakult ügyfélkörünk. Az elején a fotózás volt a húzóágazat. Tudtuk, hogy ha az egyik szálat felerősítjük, automatikusan húzza magával a többit is. Időnk egyre nagyobb részét fordítottuk kicsiny cégünk fejlesztgetésére, aminek az lett a vége, hogy már 1 év elteltével több olyan nagyvállalatot is ügyfeleink között tudhatunk, akik visszatérő "vendégei" a Graff Studio-nak. A fotózáson és grafikai tervezésen túl professzionális sminkszolgáltatással is bővítettük palettánkat.

Nem szeretnénk mulit-kulti cég lenni, megszeretnénk maradni a családias hangulatnál. Amit mind inkább előtérbe szeretnénk helyezni, az a rugalmasság, nyitottság, minőség, na és persze a jó hangulat, optimizmus, ami személyünket is jellemzi.

Fotósunk - Gergő

„Kreatív munkát végzünk, ahol elsősorban magánvendégek és nagy nemzetközi cégek felkéréseinek teszünk eleget a fotózás és grafikai tervezés területén.

Fotózás terén főként az emberi arcok, elkapott pillanatok megörökítése a legkedvesebb számomra, azok őszintesége és egyedisége miatt. Visszajelzések és saját tapasztalat alapján úgy érzem, hogy jó úton járunk, évről évre visszatérnek korábbi megrendelőink, ami az ügyfelek elégedettségének egyik mércéje.”


Sminkesünk - Dóri

„Őszinte leszek. Sosem gondoltam arra, hogy rátalálok a szakmámra, amiben kiteljesedhetek és szenvedéllyel foglalkozhatok azzal, amivel titkon mindig is szerettem volna. A színek, a formák és az anyagok sokasága teszi igazán izgalmassá a sminkelés világát.

Az alapokat itthoni mesterektől tanultam, majd 2011 tavaszán elutaztam New Yorkba, hogy ott fejlesszem tovább eddigi sminktudásom. Később ugyanebben az évben több nagyszabású rendezvény sminkeseként lehettem jelen, Monacóban, majd Münchenben.

Korábban az Yves Saint Laurent sminkes csapatát erősítettem, továbbá a mai napig vezető sminkesként, Magyarország legrégebbi, ma is működő divatrendezvény-sorozatának, a Budapest Fashion Nights-nak is dolgozunk, amelynek köszönhetően olyan hazai divatszakemberek bemutatóit sminkeltük csapatunkkal, mint Tóth Bori (Maison Marquise), Németh Anikó (Manier), Márton Rózsa és Végső Piroska (Márton–Végső tervezőpáros) vagy Stumpf Imre (Stumpf Imre Couture).

Megtiszteltetés volt, hogy 2014-ben a Magyar Állami Operaház kérte fel cégünket az Ezüst Rózsa Bál 130 főjének kisminkelésére.”

Grafikusunk - Balázs

„Mindig is szerettem szabad kézzel rajzolni. Emlékszem, az iskolában állandóan sportcipőket rajzoltam, majd úgy hozta az sors, hogy az a bizonyos cipő a lábamon 180 fokban a grafika irányába vitt. Tördelőként kezdtem egy orvosi lapnál, majd jött a szebb napokat is látott Malév reklámstúdiója.

Már egy ideje a grafit rajzok rabja vagyok, vonzanak a belsőépítészeti formák, alakzatok. Szeretem az aprólékosan kidolgozott, részlet gazdagon ábrázolt illusztrációkat. Mostanában jött egy új ihlet, jobban mondva a gondolattal kacérkodok, hogy rajzaimat tetoválás formájában bőrre 'fessem'.”